Ανακοινώσεις

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016
Βραβεία ECCOMAS για καλύτερη διδακτορική διατριβή σε Υπολογιστική Μηχανική

Η European Community on Computational Methods in Applied Sciences (ECCOMAS) προκηρύσσει δύο βραβεία καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής στην επιστημονική περιοχή της Υπολογιστικής Μηχανικής, που ολοκληρώθηκε το 2015 – (βλ. σχετική προκήρυξη στην ιστοσελίδα της ECCOMAS)

Κάθε εθνική εταιρία υπολογιστικής μηχανικής – εν προκειμένω η Ελληνική Εταιρία Υπολογιστικής Μηχανικής (ΕΛΕΤΥΜ) – θα επιλέξει, μετά από διαδικασία αξιολόγησης από ειδική επιτροπή που θα οριστεί από το ΔΣ της ΕΛΕΤΥΜ, την καλύτερη διατριβή και θα την προωθήσει στην ΕCCOMAS με υποψηφιότητα για βράβευση.

Σημειώνεται ότι η διατριβή που θα επιλεγεί από την ΕΛΕΤΥΜ, θα βραβευτεί στο ECCOMAS Congress 2016 (VII European Congress on Computational Methods in Applied Sciences and Engineering), το οποίο θα διεξαχθεί 5-10 Ιουνίου 2016 στην Κρήτη βλ. https://www.eccomas2016.org/.

Οι διατριβές θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από τις 7-μελείς εξεταστικές επιτροπές εντός του 2015.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε σχετικά τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Όσοι ενδιαφέρονται, πρέπει να ταχυδρομήσουν, το αργότερο μέχρι 19 Φεβρουαρίου 2016, ένα αντίγραφο της διατριβής, μια περίληψη 2-3 σελίδων στην Αγγλική και ένα βιογραφικό σημείωμα του διδάκτορα (στην Αγγλική) στη διεύθυνση:

Καθηγητή Μανόλη Παπαδρακάκη

Πρόεδρο ΕΛΕΤΥΜ

Εργαστήριο Στατικής & Αντισεισμικών Ερευνών

Πολυτεχνειούπολη   Ζωγράφου

157 80 Αθήνα

Όσοι υποβάλλουν υποψηφιότητα, πρέπει να αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τη διατριβή στη διεύθυνση mpapadra@central.ntua.gr.